Over

Ik ben Stacy. Ik ben geboren op 18 oktober 1988. Ik ben opgegroeid in Suriname en emigreerde op mijn 15de met het gezin naar Nederland. Samen met mijn man woon ik dichtbij het mooie centrum van Enschede. Ik ben gek op lezen, werken, studeren, koken, reizen, sporten en dansen.

Werken met kinderen zit al vanaf kleins af aan in mijn bloed. Ik kan me namelijk nog heel goed herinneren dat ik als kleine meid tegen anderen zei dat ik peuterleidster wilde worden. Als jong meisje paste ik dan ook regelmatig op kinderen. Nadat ik mijn opleiding binnen de Detailhandel had afgerond en erachter kwam dat dit werk niet iets voor me is, koos ik de welzijn kant op en met succes! Ik heb zowel mijn Helpende Welzijn niveau 2, als SPW niveau 3+4 diploma op zak! Ook heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan. Ik heb door de jaren heen met veel voldoening en liefde op verschillende Peuterspeelzalen, Kinderdagverblijven en BSO’s gewerkt.

Bij Casper en Hobbes komt niet alleen de zorg, aandacht en structuur voor uw kind(eren) aan bod, maar ook de kwaliteit op heel veel andere vlakken. Zo vind ik het belangrijk dat uw kind zich welkom en veilig voelt bij mij thuis. Ik geef de kinderen niet alleen een liefdevolle en warm huis waar ze zichzelf vrij zien ontwikkelen en groeien, maar ook de aandacht en begeleiding die ze individueel van mij nodig hebben. Ik ben van mening dat de eerste 4 jaren van een kind essentieel is en daar wil ik de kinderen op geen enkele vlak tekort doen.

Casper en Hobbes wilt graag dat uw kind door middel van spelen en knutselen de wereld en de taal om zich heen ontdekt. Daar helpt de natuur ook een handje bij. Naar buiten gaan en de wereld buiten ontdekken is voor mij daarom ook van belang. U kunt denken aan wandelingen naar de speeltuin, de markt bezoeken, de boerderij bezoeken, in de tuin bij mij thuis met vriendjes spelen, een eigen moestuin planten en samen verzorgen e.d.

Ik zie ook graag dat tradities en nationale feestmomenten in stand worden gehouden, dus een verjaardag, Pasen, Kerst, het nationale voorleesontbijt e.d. worden met alle liefde en plezier gevierd. Uiteraard houden wij er rekening mee dat niet alle kinderen, vanwege de diversiteit aan culturen en geloof, kunnen meedoen aan bepaalde feestdagen. Wij overleggen dan ver van tevoren met ouders wat wij het beste kunnen doen, zodat hun kinderen evengoed niets tekort komen.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de welzijnssector weet ik als geen ander hoe belangrijk het is voor ouders om hun kinderen met een vertrouwd gevoel achter te laten bij een ander verzorger. Mijn streven als gastouder is daarom uw kind een combinatie van professionele en veilige een liefdevolle tweede thuis aan te bieden. Ik wil ouders op elke manier mogelijk hierin betrekken en op geen enkele vlak tekort komen. Duidelijke communicatie en overleg komt bij mij daarom sterk aan bod. Kortom: de taak om mede- opvoeder voor uw kinderen te zijn draag ik graag met veel liefde, passie en verantwoordelijkheid!